Senioren Verhuizen

Voor senioren is verhuizen vaak een stressvolle maar ook een emotionele gebeurtenis. U verlaat een huis, waar een hoop herinneringen zijn opgebouwd, voor een andere woning. Of u nu gaat verhuizen naar een verzorgingstehuis, aanleunwoning of seniorenwoning: de ervaren mannen van Kei Verhuizers ondersteunen u op ieder vlak en komen graag bij u langs om de mogelijkheden bespreken.

Kei Verhuizers helpen u naar uw nieuwe woning

Gaan uw ouders verhuizen?

Wij begrijpen als geen ander dat u niet alle tijd heeft om alles te regelen. Het liefst willen uw dierbaren alles meenemen, maar de praktijk leert dat hier lang niet altijd de ruimte voor is in de nieuwe woning. Een verhuizing roept tal van vragen op, zoals: welke spullen nemen we mee? Hoe gaan we alles inpakken? Welke meubelstukken moeten we (de)monteren? En, wanneer kan iemand helpen met deze klussen?

Gelukkig kunnen de Kei Verhuizers u hierbij helpen. Wij kunnen de volledige huisraad een dag van tevoren voor u inpakken of dit op de dag van de verhuizing verzorgen. Wij zorgen dat alle spullen gemonteerd op de juiste plek staan en dat u en uw ouders ontspannen kunnen verhuizen.

Ruimen van het
ouderlijk huis

Na uw verhuizing moet uw oude huis vaak nog geruimd worden. U bent nog bezig met het uitpakken van verhuisdozen in de nieuwe woning en door tijdgebrek vergeet u dat de oude woning nog moet worden opgeleverd. De laatste meubels moeten uit het huis. De overgebleven lampen, gordijnrails en vloer moeten worden verwijderd. En, er moet nog een aantal keer naar de gemeentereiniging worden gereden.

De Kei ontruimservice gaat op een professionele manier met de oude spullen om en geven het waar mogelijk een nieuw leven. U kunt hierbij denken aan goede doelen of de kringloop.

De zekerheden bij
Kei Verhuizers

 • Gespecialiseerd en ervaringsdeskundige
 • Leveren dozen en inpakmateriaal
 • In- en uitpakservice
 • (de)-monteren van meubels op de juiste plek
 • Meedenken naar oplossingen
 • Ruimen van oude woning
 • Transport meubels naar bijv. familieleden
 • Nieuw leven voor oude meubels en kleding
 • Bezemschoon opleveren van de woning
 • Schenking aan goede doelen
Onze Kei Verhuizers zorgen voor veilig transport

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken? Of meer informatie over onze mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op. Met het formulier kunt u uw gegevens achterlaten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam

  Onderwerp

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Uw vraag