Bedrijfsverhuizingen

In het bedrijfsleven komt een verhuizing nooit uit. Of het nu gaat om een verhuizing of het afvoeren van oud kantoormeubilair, u wilt natuurlijk dat uw bedrijf hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Door gebruik te maken van de juiste materialen en planning zorgen onze vakkundige verhuizers voor een perfect eindresultaat. Zo bent u snel weer in bedrijf.

Kei Verhuizers helpen u naar uw nieuwe woning

Interne verhuizing

Verhuist u binnen hetzelfde pand? Krijgt u nieuw kantoormeubilair? Of moet het oude kantoormeubilair afgevoerd worden. Door het maken van een goede inventarisatie en planning zorgen de Kei Verhuizers ervoor dat het bedrijf zo min mogelijk hinder van de verhuizing ondervindt. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden op dit gebied. We kunnen de klussen aannemen tegen een uurtarief of voor een vaste (offerte)prijs.

Externe verhuizing

Bij een kantoor- of bedrijfsverhuizing is een goede planning essentieel. Met een strakke voorbereiding minimaliseert u hinder en kosten. Pakt u alles zelf in of doen wij dat? Wanneer u ervoor kiest dit door ons te laten doen kunt u en uw personeel doorgaan met de normale werkzaamheden. Het is uiteraard ook mogelijk om in het weekend te verhuizen. Heeft u behoefte aan een tijdelijke opslag? Of heeft u oud kantoormeubilair en afval dat moet worden afgevoerd? De Kei Verhuizers kunnen dit allemaal voor u uit handen nemen.

Facilitaire ondersteuning

Heeft u binnen uw bedrijf geregeld kleine klussen en heeft u zo nu en dan een extra medewerker nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze facilitaire ondersteuning. De Kei Verhuizers kunnen helpen met het installeren van nieuwe werkplekken, het verven van kantoorruimten of het ophangen van verschillende kantoorbenodigdheden. Hierdoor hoeft u zelf niet iemand aan te nemen en zijn de kosten goed te overzien.

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken? Of meer informatie over onze mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op. Met het formulier kunt u uw gegevens achterlaten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Onderwerp

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Uw vraag